blank

Radnički poklekao pred liderom

Derbi meč 24. kola Vojvođanske lige grupa sever igrao se u Bajmoku gde je domaći Radnički ugostio lidera, Slogu iz Čonoplje i pretrpeo poraz rezultatom 1:0 (1:0).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelac: Ninković 13. minut.

Radnički: Lebović, Tosnberger F., Kujundžić, Maravić, Lebović L., Ljubojčić, Miletić, Vukelić, Kolak, Stojanović, Petrović. Igrali su još: Babić, Milić, Šimić.

Sloga: Zorić, Erdelj, Andrić, Radosavljević, Milošević, Rašković, Vukas, Vemić, Purić, Prodanović, Ninković. Igrali su još: Antunić, Knežević, Konjović.

Radnički je ovim porazom umanjio šanse da se domogne mesta koje vodi u viši rang. Lider se pokazao da je s razlogom najbolja ekipa u ligi.

Odbrana Bajmočana je pala već u 13. minutu. Kreator igre gostiju Ninković odlično je šutirao sa distance i matirao nemoćnog Lebovića.

Pokušavali su domaći da dođu do gola i igrali otvoreno što je otvaralo prostor za kontranapad gostiju i brzonogog Vemića koji je pravio probleme domaćoj odbrani.

Napadač gostiju Vukas propustio je nekoliko izglednih prilika da udvostruči prednost, pa je do kraja ostalo 0:1.

U narednom kolu Radnički ide u Karađorđevo gde će igrati protiv Solunca.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.