blank

Spartak minimalcem savladao Javor

Fudbaleri Spartaka uspeli su u samo nedelju dana da dva puta savladaju Javor Matis na svom terenu. Subotičani su slavili sa 1:0 (0:0) u okviru 1. kola plej-auta Mozzartbet Superlige golom Atulea u drugom poluvremenu.

blank
Foto: FK Spartak/alex_sportphoto

Strelac: Atule 62. minut za Spartak.

Spartak Ždrepčeva krv: Vulić, Vitorović, Mijailović, Bogićević, Ćalasan, Mijić, A.S. Đurasović, Stanojev, Todoroski, Krsmanović, Mudrinski. Igrali su još: Kerkez, Tošeski, Atule, Ubiparip.

Javor Matis: Raičević, Bosić, Leandro, Dolmagić, Tojčić, Milošević, Gojković, Dukure, Petrović, Skoko, Stjuart. Igrali su još: Miletić, Šarić, Ratković, Mićić.

U prvom delu nije bilo mnogo prilika za gol. Igralo se čvrsto i desciplinovano, jer je svaki bod bitan u borbi za opstanak.

U 62. minutu Spartak dolazi do prednosti. Stanojev je odlično centrirao, a najprisebniji bio je rezervista Atule koji je loptu sproveo u mrežu za veliku radost.

Do kraja meča domaćini su se orijentisali na odbranu svog gola. Dobro su stajali u defanzivi, a golman Vulić nije dozvolio iznenađenje.

U narednom kolu četa Miloša Kruščića putuje u Beograd gde će snage odmeriti sa ekipom Voždovca koja je u ovom kolu slavila u Novom Pazaru minimalnim rezultatom.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.