blank

Radnički poražen u Senti!

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka gostovali su ekipi Sente u 22. kolu Vojvođanske lige Sever. Bajmočani su poraženi rezultatom 4:2 (2:1) u veoma zanimljivom susretu sa mnogo šansi na obe strane.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Krmar 7., 28., 62. minut i Nađpal 90. minut za Sentu, Miletić 25. minut i Ljubojčić 57. minut za Radnički.

Senta: Tomašev Darko, Jelić Martin, Djeri Atila, Nađpal Adam, Savić Nikola, Bauk Nebojša, Matić Zlatko, Korać Stefan, Krmar Milivoj, Bajić Rastko, Mijić Marko. Igrali su još: Bajtai, Kasaš, Žmukić.

Radnički: Lebović Stefan, Maravić Zdravko, Kujundžić Bojan, Lebović Luka, Babić Srđan, Ljubojčić Miloš, Miletić Strahinja, Petrović Mladen, Šimić Davor, Vukelić Miloš, Marinković Miloš. Igrali su još: Kolak, Stojanović, Mitić.

Na odlično pripremljenom terenu u Senti izabranici trenera Oto Barne revanširali su se Bajmočanima za poraz u jesenjem delu kada je Radnički slavio rezultatom 4:1 (3:1).

Povela je Senta preko Krmara već u 4. minutu kada je sa druge stative savladao Lebovića. Radnički je do izjednačenja došao u 25. minutu kada je mladi Miletić postigao lep pogodak sa oko dvadesetak metara.

Nakon izjednačenja viđeno je nekoliko prilika na obe strane, a dve izgledne imao je Babić. Krmar je nakon greške Radničkog, kaznio Bajmočane u 28. minutu, kada je izašao iskosa sam pred Lebovića i šutirao kroz noge za 2:1.

U drugo poluvreme Radnički je ušao dobro, imao je loptu u svom posedu i pretio je Senti. Do izjednačenja Radnički dolazi u 57. minutu kada je Lebović Luka probio po levoj strani, odlično uposlio Ljubojčića koji pogađa nebranjeni deo gola Tomaševa za veliku radost.

Nakon tog momenta, Senta je fizički je pala i samo se čekao trenutak kada će Radnički povesti, ali na scenu stupa ponovo nezaustavljivi Krmar koji se majtorski oslobađa protivnika za novu radost Senćana.

Radnički je u poslednjem delu meča krenuo na sve ili ništa, ali je kažnjen u poslednjem napadu kada Nađpal istrčava kontru i postavlja konačnih 4:2.

Radnički u narednom kolu na svom terenu dočekuje ekipu Obilića iz Zmajeva.

Tabela Vojvođanske lige Sever:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.