blank

Radnički savladao ekipu “fenjeraša”!

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka savladali su rezultatom 1:0 (1:0) poslednjeplasiranu ekipu na tabeli Vojvođanskog Severa, ekipu Mladost iz Turije. Pobedonosni pogodak za domaćine postigao je vezista Šimić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelac: Šimić 31. minut za Radnički.

Radnički: S. Lebović , D. Tosnberger, Stojanović, L. Lebović, Babić, Ljubojčić, Šimić, Vukelić, Marinković, Petrović, Orčić. Igrali su još: Maravić, Kolak, Kujundžić, F. Tosnberger, Milić.

Mladost: Babin, Ćulibrk, Šijačić, Petrović, Radović, Pantelić, Kozomora, Radović, Gašić, Plazačić, Jokić. Igrali su još: Grabež, Ikraš, Berić.

Radnički je ovom pobedom prekinuo seriju od tri uzastopna nerešena rezultata. Od početka izabranici Nenada Florina imali su posed lopte i nisu dozvoljavali gostima da ih ugroze.

Gol odluke pao je u 31. minutu, kada je vezista Radničkog Šimić uputio neodbranjiv šut sa oko 16 metara i doneo veliku radost svojoj ekipi, a ispostaviće se i konačan rezultat.

Naredno kolo Radnički putuje u Stapar gde će snage odmeriti sa domaćim Hajdukom koji je u ovom kolu zabeležio pobedu na gostovanju u Gajdobri.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.