blank

TSC i Novi Pazar podelili bodove!

U 13. kolu Mozzart bet Superlige, juče su se na TSC Areni u Bačkoj Topoli sastali domaći TSC i ekipa iz Novog Pazara. Nakon vođstva gostiju i izjednačujućeg gola TSC-a domaćini su u 88. minutu imali jedanaesterac koji Vulić nije realizovao, pa je rezultat na kraju ostalo 1:1 (0:0).

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Ergelaš 56. minut za Novi Pazar, Milovanović 83. minut za TSC.

TSC: Simić, Cvetković, Ćalušić, Stojić, Petrović, Jovanović, Stanić, Đakovac, Vulić, Pantović, Milovanović. Igrali su još: Ćirković, Mirčevski, Krstić.

Novi Pazar: Mirković, Lazić, Sise, Azemović, Floro, Jonin, Boganovski, Milojević, Ljajić, Adešina, Karaklajić. Igrali su još: Ergelaš, Suma, Šćepović, Čirjak, Momčilović.

Gosti su u prvih petnaestak minuta dobro ušli u meč i držali TSC daleko od svog gola. Nakon toga konsolidovali su se domaćini i do kraja poluvremena diktirali tempo. Izgledne prilike propustili su Pantović, Stanić i Milovanović i pravo je čudo kako TSC na odmor nije otišao sa makar golom prednosti.

Na startu drugog dela šok za Bačkotopolčane. Rezervista Ergelaš odlično je istrčao kontru nakon prekida Tsc-a i matirao istrčalog Simića za 0:1. Zaigrali su Bačkotoplčani angažovanije i promene koje je napravio Žarko Lazetić napravile su razliku na terenu. Konačno domaćini su uspeli da izjednače u 83. minutu kada se u gužvi odlično snašao Milovanović i “makazicama” savladao Mirkovića. Veliku priliku da svojoj ekipi donese pobedu propustio je Vulić sa bele tačke u 88. minutu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.