blank

Raško Jovanović se raduje meču sa Crvenom Zvezdom

Odbojkaši Spartaka večeras u Hali sportova od 19 časova dočekuju ekipu Crvene Zvezde u okviru 12. kola Superlige koje je ujedno i poslednje u ovoj godini. Pred ovaj duel strateg Subotičana Raško Jovanović je izjavio za Sportski žurnal da se raduje ovom meču.

blank

“Dočekujemo Crvenu Zvezdu, lidera prvenstva i radujemo se utakmici. Biće to prava završnica godine. U ranijim izjavama nisam hteo da tražim alibi u teškom rasporedu i povredama, ali kada se osvrnemo na to bio je to verovatno najteži period u karijerama ovih momaka. Pohvalio bih sve njih, ceo naš kolektiv. Izašli smo iz tog perioda živi i sada smo spremni da pokažemo svima u ligi šta znamo”, rekao je Raško Jovanović.

Prema običaju odbojkaši će poslednju utakmicu u godini posvetiti humanitarnoj akciji sakupljanja poklona za decu “Kolevke”. Svi posetioci će moći da uzmu učešće u akciji i doniraju sredstva za ovu akciju.

Izvor: Sportski žurnal

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas pretežno vedro

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 26 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.