blank

Sekula izdao novi album

blank

Posle nekoliko singlova, dva autorska koktel-izdanja i dva pevačka albuma, pred ljubiteljima narodne muzike ove nedelje pojavio se treći album Subotčanina Jovana Sekulovića Sekule, pod naslovom “Poželi nešto”.
– Materijal je snimljen u studiju Aleksandra Saše Nikolića u Ubu, a izdavač je i ovoga puta muzicka produkcija “Renome” iz Bijeljine. Na novom CD-u je 11 novih i sedam bonus pesama sa prethodnih albuma – kaže Sekula.

Od 11 pesama na novom Sekulinom albumu, 3 je on napisao, a ostale kao kompozitori i tekstopisci potpisuju Novica Trifunović, Zdravko Đuranović i Berko Dimitrijević.

– Na ovom novom albumu imam nekoliko pesama koje su verovatno najbolje u mom dosadašnjem autorskom i izvođačkom opusu. Ove godine, na festivalu ”Miholjsko leto”, moja pesma ”Reci meni hej Dunave”, nagrađena je priznanjem za izvornost. Dobila je visoke ocene žirija. Čujem komentare da ovo što snimam “kao da nije 21.vek” i da je nesvakidašnje da se pesme, snimaljene u ovakvom, klasičnom maniru narodne muzike, pojavljuju danas – kaže Sekula.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.