blank

Udruženje “ZaJedno” deli besplatne sadnice belog jasena

blank
Udruženje za podršku osobama sa psihofizičkim smetnjama “ZaJedno” i ove godine biće partnerska organizacija Zelenom razvojnom centru iz Sremske Mitrovice u akciji doniranja besplatnih sadnica.

“Akcija podele besplatnih sadnica odvija se dva puta godišnje, prilikom proletnje i jesenje sadnje. Ova jesenja akcija sprovodi se u preko 120 opština i gradova. Dele se dvogodišnje sadnice belog jasena koji se pokazao kao pogodno drvo za naše podneblje. Sadnice su sertifikovane, odnegovane i imaju svoj registracioni broj”, navedeno je u saopštenju pomenutog udruženja.

Udruženje “ZaJedno”, navod se dalje, nastoji da kroz ekološke aktivnosti svojih članova približi važnost sadnje i pošumljavanja kako svojim članovima tako i ostalim građanima Subotice.

“Akcija je usmerena na pošumljavanje gradskih površina, sopstvenih dvorišta a sve u cilju povećanja broja drveća u našem gradu. Pozivamo Subotičane koji su zainteresovani da zasade sadnicu belog jasena u svom dvorištu ili ispred zgrade, da dođu u subotu, od 10 do 12 časova, u dvorište udruženja ‘ZaJedno’, Đure Đakovića 23 (ulaz iz Zmaj Jovine). Dodatne informacije: 065/25-77-616”, kaže se u saopštenju udruženja “ZaJedno”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.