blank

Sledi uređenje biciklističke staze u Štrosmajerovoj i od Aleksandrova do bolnice

blank

Tokom radova na obnovi kolovoza na Trgu sinagoge, Trgu Jakaba i Komora i ulicama Petefi Šandora i Štvana Sečenjija biće asfaltirano oko sedam hiljada kvadratnih metara klovoza, a vrednost radova procenjena je na 17 miliona dinara. Sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta.

Direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Predrag Radivojević, izjavio je juče da je bilo neophodno urediti ove saobraćajnice i da će nakon asfaltiranja biti postavljena horizontalna signalizacija.

Ostrvo kod gimnazije će, umesto dosadašnja 22, imati 34 mesta za parkiranje. Tokom izvođenja radova saobraćaj je regulisan tako da pristup objektima bude obezbeđen – rekao je Radivojević.

On je podsetio da je u septembru završena obnova trotoara u Rudić ulici i Ulici Matka Vukovića.

Ukupna površina koja je obnovljena u ovim ulicama je tri hiljade kvadratnih metara. Tri miliona dinara za te radove obezbedio je takođe grad”, rekao je Radivojević.

Prema njegovim rečima, nakon završetka ovih radova biće obnovljen trotoar sa biciklističkom stazom u Štrosmajerovoj ulici, do Gradske kuće, u dužini od 230 metara.

Nakon toga planiramo da uredimo biciklističku stazu od Aleksandrova do bolnice, u dužini od 1,3 kilometra, a za kraj ostavljamo bivšu Gorenjsku ulicu, povez Mesne zajednice Dudova šuma i Radijalca sa Kelebijskim putem, u dužini od oko 700 metara“, najavio je Radivojević.

Foto: Gradska uprava

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.