blank

Slobodan Negić održao radionicu “Web Detektivi” (VIDEO)

YouTube video

Slobodan Negić je muzičar, magistar filozofije, glumac koga pamte iz dečijih emisija. Čovek koji je gledao emisije Branka Kockice, voli muziku i zauvek voli svoju ćerku Sofiju.

Bio je poznat i kao dečak, glumio je u filmovima, komponovao muziku. Slobodan Negić je posle 3. maja 2023. postao poznat kao otac Sofije Negić koja je ubijena u Ribnikaru, čija će prva godišnjica za koji dan.

Slobodan je našao sebi smisao, posle tragedije koja je prvenstveno zadesila porodice ubijenih, a potom sve nas. I posle svega najviše brine o tome da on nije „crna rupa“ kako je sebe nazvao.

blank
Foto: Subotičke.rs

Slobodanov put nije lak, ali jeste lagana komunikacija sa njim. Prepoznao je sebe kao predavača – analitičara čija je misija da zaštiti decu. U radionicama u kojima će deci predočiti sve opasnosti globalne mreže, Slobodan pronalazi smisao i sopstvenog postojanja. Razgovarali smo o poslovnom angažovanju u Centru za nestalu i zlostavljanu decu, projektu „Web detektivi“, ali i najtužnijoj temi Slobodanovog života.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »
blank

Malo i umereno oblačno

  Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 13 do 25 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.