blank

Spartak Office Shoes kiksnuo u Čačku!

Košarkaši Spartak Office Shoes gostovali su sinoć u Čačku u okviru 12. kola Admiralbet košarkaške lige Srbije i kao favoriti pretrpeli četvrti ovosezonski poraz rezultatom 72:67 (12:21, 24:17, 14:19, 22:10).

blank
Foto: MKK Spartak Office Shoes

Čačak 94 Quantox: Dodić 16, Stajčić 6, Pulam 21, Pesaković 2, Lakić, Gašić 17, Pantić 2, Danilović 2, Dumić 6.

Spartak Office Shoes: Cerovina 13, Cvetković, Milijašević, Stepanović, Kutlešić, Milisavljević 3, Radosavljević 5, Medarević, Tejić 2, Bojić 23, Sokolović 11, Barna 10.

Izuzetno motivisani igrači Čačka su pred odlazak na odmor imali minimalnu prednost. U finišu treće deonice Cerovina je sa 5 poena doneo prednost Spartaku 50:57, ali je onda usledila ubitačna serija domaćih od 15:1, koja je pokazaće se na kraju bila presudna u ovom meču.

Subotičani su pokušavali da se vrate u igru, ali nije ih služio šut kako za tri poena, tako i sa linije slobodnih bacanja. Najefikasniji kod domaćih bili su Pulam sa koji je ubacio 21 poen, dok je kod Spartaka Bojić ubacio 23.

Nakon meča kapiten Filip Barna i trener Vladimir Jovanović su se složili da je pružena bleda partija, a strateg Spartaka je ocenio da posle izgubljene prednosti sa početka meča nije uspeo da od igrača sa klupe dobije adekvatan odgovor da bi se održao ritam.

U narednom 13. kolu Spartak je domaćin ekipi OKK Beograda u sredu 13. decembra od 19 časova.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.