blank

Spartakovi rvači nižu uspehe

Proteklog vikenda mladi rvači Spartaka su postigli zapažene rezultate na dva takmičenja. Na memorijalu pod nazivom „Nikola Vukov” koji se održavao u Senti u nedelju 17. septembra i na međunarodnom turniru u Rumuniji u gradu Lugoj osvojili su ukupno deset medalja.

blank
Foto: Pixabay

Na memorijalnom turniru „Nikola Vukov” koji se održao u Senti učestvovalo je preko 200 mladih rvača iz zemalja okruženja. Mladi rvači Spartaka osvojili su čak 8 medalja u nekoliko kategorija.

Buljovčić Mihajlo je među mladim rvačima do 9 godina u kategoriji do 34 kilograma bio najbolji i osvojio zlatnu medalju. Srebrnu medalju osvojio je Grabovac Danilo do 62 kilograma među rvačima do 15 godina i Kontra Tunde među devojkama do 17 godina u kategoriji do 61 kg.

Bronzane medalje su osvojili Štefanek David, Nemedi Noel, Varga Emanuel, Serenče Levente i Lipai Aleks.

Na drugom turniru koji se održavao u Rumuniji nastupilo je tri takmičara koji su osvojili dve medalje, Tankosić Dragan je osvojio srebrnu, dok se Juhas Daniel okitio bronzanom. Na ovom takmičenju nastupio je i Sente Dominik koji je zauzeo peto mesto.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.