blank

Spartaku protiv Javora sutra prva od šest „finalnih” utakmica

YouTube video

Fudbaleri Spartaka sutra će na Gradskom stadionu ugostiti ekipu Javora u 2. kolu plej auta Mozzart bet Super lige Srbije. Ovaj meč je Spartaku veoma bitan, jer bi loš rezultat Subotičane doveo u još veći problem u borbi za opstanak.

 

Šef stručnog štaba Spartaka Milan Milanović je rekao da Javor mora da se pobedi i da je svaka naredna utakmica bitna za njegovu ekipu:

„Šest utakmica igramo do kraja, sve su važne, a sada nam je najvažniji Javor. Prosto moramo da pobedimo, da damo sve od sebe i ja se nadam da ćemo na našem terenu dobiti dodatni motiva da pobedimo. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže ekipu.

Posle suspenzije vraćaju se Ado i Srećković, vrlo bitni igrači za naš sastav. Počeo je da trenira Šimura i videćemo da li će početi utakmicu. Uzdamo se u naše znanje i potencijal koji posedujemo”, naglasio je strateg Subotičana.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.