blank

Spartak odigrao nerešeno u gostima protiv Zlatibora (1:1)

blank

U prvoj utakmici prolećnog dela prvenstva Super lige Srbije, Spartak je sa Zlatiborom odigrao nerešeno 1:1.

Plavi golubovi su dobro započeli utakmicu, što je rezultiralo golom Lazara Tufegdžića već u četvrtom minutu igre. Tufegdžić je sa 12 metara plasirao loptu u golmanov desni ugao i tako doveo Spartak u vođstvo na samom početku igre. Samo nekoliko minuta kasnije, Noboru Šimura imao je priliku da postigne još jedan gol za Spartak, ali je golman Zlatibora Dušan Čubraković sprečio tu nameru. Do 13. minuta igre, Spartak je imao još jednu priliku kada je Stefan Milošević šutirao sa 15 metara, ali je šansa ostala neiskorišćena.

Prvu šansu Zlatibor je u 15. minutu, kada je Ivan Marković šutirao sa 14 metara, ali je lopta završila u gol-autu. Marković je pokušao i u 21. minutu da izjednačini rezultat, ali je do kraja prvog poluvremena rezultat ostao 0:1 u korist Spartaka.

Na početku drugog poluvremena, igra je bila dinamična i zanimljiva. Samo tri minuta nakon početka drugog dela igre, glavni sudija je dosudio jedanaesterac za Spartak, ali je Stefan Milošević šutirao preko gola, što je dalo podstrek timu Zlatibora da krene u napad. Domaćini su pet minuta pre kraja utakmice izjednačili na 1:1, kada je Stefan Vukić poslao loptu u donji desni ugao golmana Spartaka.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.