blank

Spartak ŽK sačuvao tri boda u Subotici

 

blank

Ekipa Fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv ostavila je tri boda u Subotici završivši 25. kolo Linglong Superlige Srbije pobedom protiv Mačve. Rezultat na kraju utakmice bio je 3:2 u korist domaće ekipe Spartak ŽK.

Mačva je na samom početku utakmice imala priliku da dođe do prednosti, ali je Filip Dujmović sprečio da do toga dođe. Golubovi su opkolili gostujuću ekipu, pa je nakon pola sata igre Lazar Tufegdžić pokušao da dovede Spartak ŽK u prednost, ali je mladi golman Miloš Grozdić bio na visini zadatka. U akciji Aleksandra Ćirkovića i Stefana Trimanovića gosti postižu gol za 1:0, u 34. minutu igre. Spartak ŽK se nije opustio, već krenuo u napad, što je najbolje iskoristio Nikola Furtula, koji je glavom poslao loptu u gol i tako izjednačio rezultat u 43. minutu utakmice.

blank

Na početku drugog poluvremena, Lazar Tufegdžić imao je još dve šanse da dovede Spartak ŽK u vođstvo, ali do toga nije došlo. Mile Savković je nakon kornera pokušao za 2:1, ali ga je Miloš Gordić sprečio. Branislav Knežević doveo je Mačvu u vođstvo u 53. minutu igre kada je bio najviši u skoku i tako poslao loptu u gol. Minut nakon toga, Spartak je izjednačio na 2:2 kada je Milan Marčić poslao loptu pred gol Mačve, a Vladan Vidaković zatresao mrežu gostiju. Samo par minuta nakon izjednačenje, gosti su zapretili da opet dođu do vođstva.

Ipak, do preokreta dolazi Spartak ŽK pogotkom Nikole Srećkovića u 71. minutu koji je centrirao sa leve strane, nakon čega je lopta prešla gol liniju. Do kraja utakmice bilo je dosta akcija sa obe strane, ali je utakmica završena konačnim rezultatom od 3:2 u korist ekipe Spartak ŽK.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.