blank

Svečana dodela diploma inženjerima Visoke tehničke škole (VIDEO)

YouTube video

Tradicionalno svake godine Visoka tehnička škola svečano dodeljuje diplome diplomiranim studentima ove visokoškolske ustanove iz mašinstva, elektrotehnike, mehatronike, inženjerskog menadžmenta i informatike. Ove godine preko 120 studenata primilo je svoje diplome.

Student generacije uloži mnogo truda ne misleći da će i poneti tu titulu najboljeg. To je samo produkt ozbiljnog rada.

Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za obrazovanje i naučno-istraživačku delatnost zahvalio se roditeljima koji su svoju decu usmerili ka putu znanja. Rečima „znanje je jedina vrednost koja ne podleže inflaciji“ i „Subotica je sposobna da kreira privredni ambijent kroz ljude koji mogu biti nosioci progresa“, Milošević je dodao da je ponosan na ove mlade ljude.

Gradonačelnik Stevan Bakić iskoristio je priliku da pozdravi studente i sve prisutne i čestita im na uloženom trudu i stečenim diplomama i poželeo uspeh na poslovnom i privatnom planu. Osvrsnuo se na rad ove visokoškolske ustanove i izrazio zadovoljstvo i nadu u praćenju novih tehnoloških tendencija.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Bačka poražena u Vrbasu

Fudbaleri Bačke pretrpeli su ubedljiv poraz u pretposlednjem kolu Vojvođanskog Severa. Ekipa Aleksandra Kopunovića gostovala je drugoplasiranom Vrbasu i izgubila sa 4:0 (3:0). Strelci: Drakulović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.