blank

Spartak Office Shoes lider KLS-a!

Košarkaši Spartaka su ostvarili četvrtu pobedu u Košarkaškoj ligi Srbije. Juče je u Hali sportova u okviru 7. kola gostovao Tamiš iz Pančeva i pretrpeo težak poraz rezultatom 95:64 (27:16, 12:22, 27:11, 29:15).

blank
Foto: Subotičke.rs

Ovom pobedom Subotičani su izbili na čelo tabele KLS-a. U većem delu meča izabranici Vladimira Jovanovića su bili bolji rival, sem u drugoj četvrtini u kojoj se desio neshvatljiv pad u igri.

U ekipi Spartaka u igru je ulazilo 10 igrača, najefikasniji je bio Kutlešić sa 15 i Barna sa 14 poena, dok je kod gostiju najviše ubacio Pajić, 16 poena.

Spartak Office Shoes: Cvetković 9, Milijašević, Stepanović, Kutlešić 15, Milisavljević 4, Radosavljević 7, Ilić 12 (6 skokova), Tejić 11, Bojić 6 (6 skokova), Sokolović 6 (5 asistencija), Čupković 11, Barna 14 (5 asistencija).

Nakon meča trener Spartaka Vladimir Jovanović je istakao da je pre svega zadovoljan energijom sa kojom su igrači Spartaka izašli na parket, a koja je preko potrebna da bi se ostvarili uspesi. Takođe se zahvalio publici koja je došla da bodri ekipu i nada se da će ih u narednim mečevima biti još više.

Spartaku predstoji turnir ABA 2 lige na Zlatiboru i mečevi sa Borcem iz Banja Luke, Podgoricom i Šibenkom.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.