blank

Tenis: Održan „Čikov memorijal”

Proteklog vikenda na terenima u Dudovoj šumi održan je  Međunarodni turnir „Čikov memorijal” u  juniorskoj konkurenciji, za dečake i devojčice do 16 godina.

blank
Foto: TK Spartak

U juniorskoj konkurenciji prvo mesto osvojio je Mihailo Topić nakon pobede nad Milanom Radojičićem (4:6, 6:2, 6:1). Topić je finale izborio pobedom nad Vanjom Nikolić, dok je Radojičić bio bolji od Vuka Pantića Crnčevića.

Ruska teniserka Polina Nikitina osvojila je prvo mesto u konkurenciji juniorki. U finalu je savladala Anu Stadnikovu iz Izraela rezultatom (6:3, 6:1), dok je u polufinalu Ruskinja bila bolja od Anastasije Čolović (6:0, 6:1), a Stadnikova od druge predstavnice Srbije, Teodore Vlajić (6:3, 6:0).

U dublu kod dečaka pobednički pehar osvojio je par Vanja Nikolić i Uroš Živković nakon pobede nad Leonom Jovičićem i Novakom Miloševićem rezultatom (6:7, 6:0, 10:8).

U konkurenciji devojčica pobedio je par iz Srbije i Izraela, Emilija Miljković i Ana Stadinikova nakon nakon što je u finalu savladao rumunski par Ferešten i Mateas sa (6:2, 6:0).

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.