blank

Teniseri Spartaka uspešni na nekoliko turnira

U proteklih nekoliko dana teniseri Spartaka učestvovali su na nekoliko turnira na kojima su zabeležili zapažene rezultate. Lana Virc je osvojila Sofia Kup, dok je Dušan Obradović osvojio fjučers u Kuršumlijskoj Banji.

blank
Foto: TK Spartak

Lana Virc je u Sofiji osvojila turnir 2. kategorije za teniserke do 16 godina. Ona je nakon tri ubedljive pobede u polufinalu savladala Rumunku, Juliju Bucueli rezultatom 2:0 (6:1 ,6:4), dok je u finalnom meču bila bolja od naše teniserke Teodore Vlajić i savladala je sa 2:0 (6:2, 6:2).

blank
Foto: TK Spartak

Dušan Obradović osvojio je turnir u Kuršumlijskoj Banji. On je u prvom kolu pobedio Milana Drinića sa 2:0, nakon toga sa 2:0 savladao Nicolasa Buitragoa iz Kolumbije, zatim je sa 2:1 bio bolji od šestog nosioca Vlada Dancua iz Rumunije, dok je u polufinalu Obradović bio bolji od Italijana Franceska Ferrarija sa 6:2, 6:1.

U finalnom meču savladao je Svatoslava Gulina iz Rusije sa 2:0 (6:2, 6:3).

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.