blank

Goleada u Bačkoj Topoli

Fudbaleri TSC-a su u 7. kolu Mozzart bet Superlige ugostili ekipu Železničara iz Pančeva i upisali šestu uzastopnu pobedu u ovoj sezoni savladavši goste rezultatom 6:3 (3:0).

blank
Foto: TSC

Strelci: Đakovac 3., 9., Stanić 37., Đorđević 53., Cvetinović 66., Pantović 77. minut za TSC, Đorđević 89., Šušnjar 90., Vulić 90. minut za Železničar.

TSC: Ilić, Antonić, Cvetinović, Stojić, Vlalukin, Radin, Stanić, Đakovac, Petrović, Jovanović, Rakonjac. Igrali su još: Đorđević, Vulić, Kuveljić, Milovanović, Pantović.

Železničar: A. Stanković, Gajić, V. Stanković, Lakićević, Krajišnik, Đorđević, Hajdin, Romanić, Pavlov, Grgić. Igrali su još: Obradović, Pantelić, Lakosa, Šušnjar, Zuvić.

TSC je ovom pobedom zadržao prvo mesto na tabeli Superlige. Izabranici Žarka Lazetića opravdali su ulogu favorita i nastavili odličan niz.

U prvom delu Bačkotopolčani su sa tri gola nagovestili katastrofu Železničara. Pogađali su Đakovac dva puta i Stanić. Kontrolisali su stvari na terenu, a rezultat prvog poluvremena mogao je i da bude veći u korist domaćina.

U nastavku ređale su se prilike na obe strane. Gosti su zaigrali ofanzivnije što je domaćinima otvaralo situacije za kontranapade. U drugom poluvremenu TSC je postigao još tri pogotka preko Cvetinovića, Đorđevića i Pantovića, dok su gosti u samom finišu susreta zahvaljujući opuštenosti TSC-a postigli čak tri pogotka.

TSC u narednom kolu putuje na megdan Crvenoj Zvezdi koja je u ovom kolu doživela šok na Banovom brdu gde je poražena 2:1 (1:0) u veoma zanimljivom meču.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.