blank

“Top Fighter” na 1. kolu “Liga Nade”

Takmičari Kik boks kluba “Top Fighter” nastupali su na 1. kolu “Liga Nade” za sezonu 2023/2024. koje se održalo u Sremskoj Kamenici u hali Memento mori MMA kluba.

blank
Foto: Top Fighter

Na takmičenju je učestvovalo 38 takmičara iz deset klubova iz Srbije i Hrvatske. Održano je 20 borbi.

Subotički klub je nastupao sa 5 takmičara koji su zabeležili pobede: U pionirima je Stefan Repčen u kategoriji -38 kilograma pobedio prekidom borca iz Hrvatske, dok je Aleksandar Tot u kategoriji -47 kilograma pobedio na poene 3:0 borca iz Futoga.

U juniorima je Nikola Lončar u kategoriji -75 kilograma pobedio 2:1 borca iz Hrvatske. Martin Toldi je u kategoriji -67 kilograma slavio 3:0 protiv hrvatskog borca. Kod seniorki pobedu sa 3:0 je zabeležila i Milica Despotović koja je bila bolja od takmičarke iz Hrvatske.

“Zadovoljan sam nastupom svojih takmičara, Repčen i Tot su pokazali dominaciju protiv svojih protivnika, Lončar je imao uzbudljiv meč protiv hrvatskog kik boks reprezentativca Karla Kedveša, dok je Martin Toldi nakon neizvesne prve runde, dominirao u drugoj i trećoj rundi. Milica Despotović je imala svoj prvi meč u tajlandskom boksu, iako je predstavnica svoj put do pobeda tražila u aktivnom klinču, ipak je iskustvo Milice presudilo u meču”, rekao je trener Subotičana Alen Heralić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.