blank

“Top Fighter” osvojio brojne medalje!

Kik boks klub “Top Fighter” učestvovao je na 8. Internacionalnom kik boks Kupu, “Balkans Best Fighters” koji se održao u Jagodini od 1. do 3. decembra, na kojem je učestvovalo 8 država sa 500 takmičara.

blank
Foto: Top fighter

Subotički klub nastupao je sa 4 takmičara u lou kik disciplini i osvojio isto toliko medalja. U mlađim kadetima Stefan Repčen u kategoriji -42 kilograma osvojio je bronzanu medalju, dok je u starijim kadetima Aleksandar Tot u kategoriji -48 kilograma osvojio srebrnu medalju.

U starijim juniorima Martin Toldi u kategoriji 63,5 kilograma osvojio je bronzanu medalju, a u finalnoj borbi najsjajniju medalju je osvojila Milica Despotović u kategoriji do 52 kilograma.

“Značaj ovog turnira je skupljanje iskustva za podmladak ovoga kluba Repčena, Tota i Toldija i priprema za sledeću godinu, dok je iskusna Milica Despotović na kraju svoje juniorske karijere rutinski osvojila još jedno zlato”, rekao je trener Alen Heralić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.