blank

TSC u finišu slomio otpor Nišlija

TSC je sinoć na TSC Areni u Bačkoj Topoli ugostio ekipu Radničkog iz Niša u okviru 17. kola Mozzart bet Superlige i upisao pobedu rezultatom 1:0 (0:0). Dobro su se držale “meraklije” sve do finiša meča kada je Ifet Đakovac zatresao mrežu i doneo svojoj ekipi vredna tri boda.

blank
Foto: TSC

Strelac: Đakovac 76. minut za TSC.

TSC: Ilić VeljkO, Radin Milan, Jovanović Saša, Milovanović Uroš, Milosavljević Ivan, Stojić Nemanja, Cvetković Miloš, Petrović Nemanja, Ćirković Aleksandar, Vulić Miloš, Krstić Vukašin. Igrali su još: Antonić Goran, Pantović Miloš, Đakovac Ifet, Sos Bence.

Radnički: Rosić Dragan, Yamkam Mbouri Basile, Petrović David, Pejović Aleksandar, Ilić Vanja, Belaković Nemanja, Vojnović Aleksandar , Bakić Vasilije, Jovanović Lazar, Mesarović Aleksandar, Petrov Sava. Igrali su još: Škrbić Miljan, Ivelja Pavle, Cvetković Stefan.

Nakon meča protiv West Ham-a izabranici Žarka Lazetića teško su došli do pobede u Superligi protiv organizovanih Nišlija. Bačkotopolčani su bili bolji rival, ali nisu uspeli da pronađu put do mreže sve dok rezervista Đakovac u 76. minutu nije dobro odreagovao nakon gužve u protivničkom šesnaestercu i smestio loptu u gol.

TSC se nalazi na trećem mestu tabele Superlige sa 32 osvojena boda, odmah iza Partizana i Crvene Zvezde. U narednom kolu Bačkotopolčani putuju u Kragujevac na megdan sa Radničkim koji je u ovom kolu izgubio na Banovom brdu od Čukaričkog.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.