blank

Trojka Spartaka protiv Želje!

Fudbalski klub Spartak sinoć je na Gradskom stadionu ugostio ekipu Železničar iz Pančeva u okviru 3. kola Mozzart bet Super lige. Četa Aleksandra Kežakova zasluženo je slavila rezultatom 3:0 (1:0).

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Bijelović 26., Ubiparip 84., Rošević 86. minut za Spartak

Spartak: Manojlović, Bogićević, Kerkez, Tanasijević, Bijelović, A.S.Đ urasović (A.M. Đurasović), Vidaković, Stajković (Mijić), Todoroski (Ubiparip), Rošević , Jocić (Tošeski).

Železničar: Živković, Balaž (Zuvić), M. Jovanović, Stanković, Konatar, Petrović (Lainović), Đorđević, Pantelić (Pavlov), Romanić (Trifunović), Grgić (Knežević), Šušnjar.

Prvo poluvreme obeležila su dva promašena jedanaesterca. Najpre je Bijelović promašio za Spartak, a nedugo zatim i Romanić za goste. Spartak je do vođstva došao u 26. minutu kada je najbolji akter susreta Bijelović bio precizan. Železničar je bio opasniji rival u finišu poluvremena. ali nije bilo promene rezultata.

U drugo poluvreme gosti su ušli angažovanije i imali dve prilike na samom početku, ali je Manojlović bio na visini zadatka. Spartak je poduplao rezultat u finišu meča. Najpre je rezervista Ubiparip pogodio u 84. minutu, da bi nakon samo dva minuta asistirao Roševiću koji je postavio konačan rezuzltat.

Subotičani u narednom kolu gostuju Crvenoj Zvezdi u Beogradu. 

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.