blank

Jovanović pogodio za pobedu TSC-a!

TSC je u subotu, pred oko 2.000 gledalaca, na svom terenu savladao ekipu Radničkog iz Kragujevca u okviru trećeg kola Mozzart bet Super lige. Gol odluke postigao je Saša Jovanović u finišu meča za veliku radost Bačkotopolčana.

blank
Foto: FK TSC

Strelac: Jovanović 86. minut za TSC

TSC: Ilić, Đorđević, Cvetinović, Antonić, Cvetković, Pantović, Radin, Stanić, Šoš, Jovanović, Milovanović. Igrali su još: Mirčevski, Kuveljić, Petrović, Vlalukin, Rakonjac.

Radnički: Mladenović, Miličić, Simović, Mitrović, Pecelj, Vidosavljević, Vidović, Zorić, Popović, Jovanović, Činedu. Igrali su još: Krajišnik, Đurić, Bevis, Vidović.

TSC je upisao nova tri boda, ali je uz velike napore tek u samom finišu slomio otpor odličnih Kragujevčana koji su u Bačku Topolu došli bez bele zastave.

Izabranici Žarka Lazetića su od samog starta imali inicijativu i terensku nadmoć, ali nisu uspevali da postignu pogodak koji bi otvorio protivnika koji je bio veoma disciplinovan u toku celog meča. U prvom poluvremenu pretili su Pantović, Stanić i Milovanović, dok je kod gostiju u finišu prvog poluvremena izglednu priliku propustio Vidosavljević.

U nastavku susreta TSC je nastavio da preti, ali su gosti imali stopostotnu priliku u 73. minutu kada je Bevis izašao sam pred golmana TSC-a, ali je golman domaćih bio na visini zadatka i odbranio šut. Trenutak odluke dogodio su 86. minutu. Brzonogi Jovanović ušao je u šesnaesterac gostiju iskosa sa desne strane i snažnim udarcem savladao Mladenovića za konačnih 1:0.

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.