blank

TSC pobedio Mladost i zaseo na drugu poziciju!

Fudbaleri TSC-a su na svom terenu u okviru 27. kola Mozzart ber Super lige savladali ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 2:1 (2:0). 

blank
Foto: TSC

Ovom pobedom izabranici Žarka Lazetića zauzeli su drugu poziciju na tabeli Super lige koja vodi u kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Strelci: Miloš Cvetković 15. minut i Saša Jovanović 36. minut za TSC a Nemanja Tomić 88. minut (kazneni udarac) za Mladost.

TSC: Ilić V., Antonić, Cvetković, Ilić L., Jovanović, Krstić, Petrović, Radin, Ratkov, Stojić, Đakovac. Igrali su još: Cvetinović, Kuveljić, Milosavljević, Vukić.

Mladost: Savić, Adamović, Baha, Ćirković, Jojić, Maksimović, Milošević, Mirić, Stanisavljević, Varjačić, Žunić. Igrali su još: Marčić, Maričić, Silađi, Stanojević, Tomić.

Fudbaleri TSC-a iskoristili su kiks Partizana koji je poražen na svom terenu i pobedom nad Mladosti iz Lučana zauzeli drugo mesto na tabeli Super lige.

blank
Foto: TSC

TSC je poveo u 15. minutu. Akciju domaćina započeo je Milan Radin koji je prošao po desnoj strani i centrirao u kazneni prostor, lopta je došla do Nemanje Petrovića na levom boku, on je proigrao Cvekovića koji je natrčao i preciznim udarcem sa 18 metara pogodio bliži ugao golmana Luke Savića.

Bačkotoplčani su dobro kombinovali u 36. minutu. Vukašin Krstić je na centru oduzeo jednu loptu Marku Miriću, odigrao do Petra Ratkova koji je asistirao Saši Jovanoviću za 2:0.

Mladost je ublažila poraz u finišu meča kada je golman domaćih Veljko Ilić skrivio jedanaesterac koji je Nemanja Tomić realizovao i postavio konačnih 2:1.

Tabela Mozzart bet Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.