blank

TSC poveo protiv Crvene Zvezde pa doživeo debakl

Fudbaleri TSC-a izgubili su u 1. kolu plej-ofa od Crvene Zvezde na stadionu Rajko Mitić rezultatom 4:1 (1:1). Bačkotopolčani su nakon vođstva i dobre igre u prvom poluvremenu ipak izgubili od prvaka Srbije.

blank
Foto: TSC

Strelci: Bukari 45., 62., 75. i Kanga 69. minut za Crvenu Zvezdu, Đakovac 20. minut za TSC.

Crvena Zvezda: Borjan, Vigo, Eraković, Dragović, Azarov, Mijailović, Kanga, Bukari, Ivanić, Katai, Pešić. Igrali su Još: Kangva, Mitrović, Rakonjac, Mituljikić, Prutsev.

TSC: V. Ilić, Cvetković, Antonić, Ćalušić, Stojić, Petrović, Kuveljić, Đakovac, L. Ilić, Jovanović, Vukić. Igrali su još: Cvetinović, Milosavljević, Mircevski, Krpić, Krstić.

Odlična utakmica viđena je na stadionu Crvene Zvezde u kojoj su se sastale dve napadačke ekipe koje su u ovoj sezoni pokazale da igraju najbolji fudbal u Srbiji. Crvena Zvezda je ovom pobedom obezbedila šesti za redom trofej u nacionalnom prvenstvu.

TSC je u prvom periodu odlično parirao Crvenoj Zvezdi i došao je u prednost sa bele tačke u 20. minutu. Penal je skrivio Borjan, kada je srušio Sašu Jovanovića, i to prilično nepotrebno, a jedanaesterac je realizovao Đakovac koji je ove sezone besprekoran u dresu TSC-a.

U nastavku je Crvena Zvezda imala nekoliko šansi i pogodak je visio u vazduhu. U 42. minutu Beograđani su izjednačili. Ivanić je proigrao Bukarija na malom prostoru, a brzonogi krilni napadač je savladao Ilića.

U drugom poluvremenu je ipak igrala samo Zvezda. Za 14 minuta su postigli tri gola. U 62. minutu Pešić je sjajno pretrčao skoro pola terena gde je prvo oduzeo loptu, a onda i asistirao za reprezentativca Gane koji je snažnim udarcem rešio situaciju jedan na jedan sa Ilićem.

Igrao se 69. minut kada je Kanga bombom sa dvadesetak metara savladao Ilića. Tačku na meč stavio je Bukari. Vigo je centrirao po zemlji, Bukari je nastavio kretnju posle duplog pasa upravo sa Argentincem, a onda matirao Ilića za 4:1.

Tabela plej ofa Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

  Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 13 do 25 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.