blank

Spartak bez bodova u Kruševcu

Fudbaleri Spartaka izgubili su juče 1:0 (0:0) u Kruševcu od ekipe Napretka u 1. kolu plej-aut Super lige. 

blank
Foto: FK Spartak

Izabranici Milana Milanovića nisu uspeli da ostvare pozitivan rezultat i tako su sebe doveli u još težu situaciju u borbi za Opstanak.

Strelac: Prijović 17. minut

Napredak: Petrić, Jovanović, Mršić, Kerkez, Prijović (Vukajlović), Putinčanin, Stanković (Krstić), Rosnup (Knežević), Bastajić, Čečarić (Ljubomirac), Šarić (Matić).

Spartak: Manojlović, Tanasin, Bogićević, Ostojić, Vitorović (Vidović), Tumbasević, Đurasović, Bijelović, Tošeski (Marinković), Todoroski (Moris), Hrstć (Bugarin).

Spartak je u Kruševac otputovao bez par standardnih igrača i nije uspeo da osvoji bodove koji su mu preko potrebni da pobegnu iz opasne zone na tabeli.

Od početka susreta „čarapani” su stavili do znanja da ih samo pobeda interesuje. Poveli su već u 17. minutu kada je Prijović šutirao nakon asistencije Putinčanina i loptu od stative poslao u mrežu. Spartak je imao priliku u 30. minutu kada je Todoroski šutirao preko gola. Do kraja poluvremena Napredak je imao nekoliko šansi, ali se na odmor otišlo sa 1:0.

Spartak je imao priliku odmah nakon nekoliko minuta u drugom poluvremenu. Šut Hrstića odlično je odbranio Petrić. Napredak je imao nekoliko prilika kada su pretili Bastajić i Šarić. Spartak je pokušavao da ugrozi domaćine, ali mu nije polazilo za nogom.

U finišu susreta igralo se rastrzano na obe strane i domaćini su uspelu da sačuvaju prednost iz 17. minuta.

Tabela plej aut-a grupe Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.