blank

TSC prekinuo niz pobeda

Niz od šest uzastopnih pobeda TSC-a u Superligi prekinula je ekipa Mladosti. U meču 10. kola u Lučanima, Bačkotopolčani su vodili sve do poslednjeg minuta kada je Tumbasević pogodio za 1:1 (0:1).

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Pantović 28. minut za TSC, Tumbasević 90. minut za TSC.

Mladost: Stamenković, Ćirković, Milošević, Joksimović, Leković, Tumbasević, Tomić, Varjačić, Veličković, Silue, Frajdej. Igrali su još: Udovičić, Sremčević.

TSC: Simić, Ćalušić, Antonić, Stojić, Cvetković, Radin, Đakovac, Stanić, Petrović, Pantović, Jovanović. Igrali su još: Kuveljić, Ćirković.

TSC je poveo nakon odlične asistencije Jovanovića kada je na njegov centaršut odreagovao Pantović i matirao nemoćnog Stamenkovića. Do kraja poluvremena domaćini su imali nokliko poluprilika ali su mreže ostale mirne.

U drugom poluvremenu Mladost je bila rešena da izjednači. Nizale su se prilike preko Varjačića i Frajdeja, ali je odbrana Bačkotopolčana bila na visini do minut pred kraj meča kada je iskusni Tumbasević pogodio i doneo bod svojoj ekipi.

TSC u narednom kolu u Bačkoj Topoli dočekuje ekipu Spartaka u Vojvođanskom derbiju. 

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.