blank

“Brđani” nadigrali “golubove”!

Čukarički je osvojio sva tri boda na gostovanju u Subotici. U meču 10. kola Mozzart bet Superlige na Gradskom stadionu gosti su pokazali da su kvalitetan rival i zasluženo osvojili ceo plen savladavši izabranike Aleksandra Keržakova rezultatom 3:0 (2:0).

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Adžić 13., Miladinović 25., Ivanović 76. minut za Čukarički.

Spartak: Vulić, Tanasijević, Kerkez, Prijović, Bijelović, A.S. Đurasović, Vidaković, Stanojev, Todoroski, Ubiparip, Babić. Igrali su još: Ćalasan, A.M Đurasović, Lukić, Mudrinski, Stajković.

Čukarički: Belić, Stevanović, Vranješ, Subotić, Tošić, Stanković, Docić, Ivanović, Miladinović, Adžić, Atunđi. Igrali su još: Rogan, Sing, Sisoko, Nikčević, Cvetković.

Gosti su poveli golom Adžića iz slobodnog udarca u 13. minutu.  Nedugo zatim, na semaforu je stajalo 0:2. Adžić je probio po levoj strani i asistirao Miladinoviću koji je bio precizan.

Spartak je u drugom delu pokušavao da dođe do pogotka, ali nije uspeo. Da stvar bude još gora, Kerkez je morao ranije na tuširanje zbog drugog žutog kartona kojeg je zaradio u 71. minutu. Konačan rezultat postavio je Ivanović u  76. minutu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.