blank

TSC savladao Vankuver

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole odigrali su kontrolnu utakmicu na pripremama u Španiji protiv kanadskog Vankuvera. Duel je završen pobedom TSC-a rezultatom 2:1 (0:0).

blank
Foto: FK TSC

Golove za TSC postigli su Rakonjac u 83. i Milosavljević u 89. minutu.

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić je i posle utakmice protiv Vankuvera naglasio da u ovom delu priprema rezultat nije toliko važan i da je njemu bitno što su igrali utakmicu protiv dobre ekipe iz MLS lige koja je poznata po intenzivnim partijama.

„Vankuver je igrao u formacijama 5-3-2, 4-5-1 sa kojima smo se često susretali u našoj ligi i koje nas očekuju i u nastavku prvenstva, a to je jako dobro. Bilo je puno duela, dobro smo branili njihove napade i zadovoljan sam kako su momci odreagovali. Nije bilo mnogo šuteva ka našem golu, jedan u prvom poluvremenu koji je naš golman Ilić sjajno odbranio, i gol koji smo primili iz prekida za koji se ispostavilo da je dat iz ofsajda. Ova utakmica će nam biti korisna za ono što dolazi“, rekao je Lazetić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.