blank

Stoni tenis: Svetosavkski turnir u Politehničkoj školi

Sportski savez Subotice podržao je osmi po redu Svetosavkski turnir u stonom tenisu koji je održan u petak 26. januara u organizaciji Politehničke škole. Turnir je okupio oko 50 takmičara u dve konkurencije, muškoj i ženskoj koji su se po kup sistemu takmičili u sali škole.

blank
Foto: Pixabay

Promoter turnira bio je Stefan Kostadinović, prvotimac STK Spartak Inspira koji se i ove godine uspešno takmiče u Super ligi i veoma su blizu plasmana u plej-of za prvaka države. Učenici su imali prilike da od Kostadinovića dobiju informacije o stonom tenisu.

Takmičenje se odvijalo po kup sistemu. U ženskoj kategoriji pobedila je Maša Ninković (TON 2/5), drugo mesto pripalo je Doris Čipak (LTD 1/11) dok je treća bila Milica Milodanović (GFO 4/7).

Među učenicima najbolji je bio Marko Kolar (GFO 4/7), drugi je bio Levente Roža (AT 2/2) dok je treće mesto pripalo Andriji Veličkoviću G 1/3.

Za najbolje u obe konkurencije Sportski savez Subiotice je obezbedio skromne poklone.

Izvor: Sportski savez Subotice

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.