blank

TSC savladao Vojvodinu

Fudbaleri TSC-a ugostili su juče na TSC Areni Vojvodinu iz Novog Sada u okviru 1. kola plej-ofa Superlige. Bačkotopolčani su slavili sa 3:2 (2:1) golovima Ćirkovića i Pantovića.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Ćirković 5., Pantović 3., 76. minut za TSC, Ivanović 61., Zukić 12. minut za Vojvodinu.

TSC: Ilić, Đorđević, Krstić, Stojić, Cvetković, Stanić, Radin, Đakovac, Pantović, Jovanović, Ćirković. Igrali su još: Pejić, Milosavljević, Rakonjac, Šoš.

Vojvodina: Carević, Lazarević, Korać, Crnomarković, Đorđević, Petrović, Zukić, Seri, Savićević, Kembel, Ivanović. Igrali su još: Vukadinović, Radulović.

TSC se revanširao za poraz od pre nekoliko dana u Novom Sadu. Furiozno su krenuli domaćini i sa dva brza gola Ćirkovića i Pantovića stekli prednost. Uzvratio je nedugo zatim Zukić koji je pogodio za 2:1.

Vojvodina je uspela da izjednači u 61. minutu preko Ivanovića, ali je pobedu domaćinima doneo najbolji igrač susreta, Pantović koji je bio precizan u 76. minutu za konačnih 3:2.

Naredno kolo TSC putuje u Beograd gde će igrati sa Partizanom koji je na startu plej-ofa pretrpeo poraz od Crvene Zvezde.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.