blank

TSC sutra gostuje “oklopnicima” u Kup-u

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole sutra, 18. oktobra u 14 časova kao gost igra meč šesnaestine finala Kupa protiv Smedereva na stadionu “Tvrđava”.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je pred prvu eliminacionu Kup utakmicu naglasio da je to takmičenje u kome se često dešavaju iznenađenja, neretko već u prvim kolima.

„Prošle godine smo protiv Loznice jedva izvukli živu glavu u prvoj Kup utakmici i sigurno je da će protivnik, rasterećen uloge favorita i u dobrom momentu u kome se nalazi, biti spreman za nas. Kompaktni su, dobro se brane i disciplinovani su. Imaju dosta iskusnih igrača, supeligaša, takoda će meč biti otvoren za bilo koji ishod i videćemo kako ćemo se snaći“, rekao je Lazetić.

Lazetić je naglasio da je Kup već treće takmičenje u kome TSC učestvuje, tako da će u narednih nedelju dana imati tri utakmice u tri različita takmičenja.

„Prvo ide Kup u sredu, pa prvenstvo u subotu i potom, u četvrtak Liga Evrope. To je veliki izazov za nas i biće sjajno iskustvo. Naravno to je ritam koji smo želeli i za koji smo radili. Pred nama je osam važnih utakmica u tri nedelje, ali za igraće je to posebno uživanje. Mi, kao stručni štab, smo pokušali da se organizujemo i pripremio mečeve unapred, kako bi imali neki okvirni plan”, kazao je Lazetić.

Igrač sredine terena, Nikola Kuveljić, takođe očekuje težak meč protiv ekipe Smedereva koja u svom rangu takmičenja nije doživela poraz u deset kola.

„Pred nama je paklen period, utakmice na svaka tri-četiri dana, ali spremni smo za to, pogotovu posle pauze tokom koje koje smo se odmorili i pripremili taktički i fizički. Pre svega spremali smo se za Evropu“, kazao je Kuveljić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.