blank

Odbojkaši Spartaka ispustili pobedu

Derbi meč 2. kola Superlige igrao se juče u Hali sportova, između domaćeg Spartaka i Partizana. Subotičani su imali dva seta prednosti, ali su na kraju izgubili rezultatom 2:3 (25:23, 25:21, 22:25, 21:25, 14:16).

blank

Spartak: Mašulović, Jungić 12, Tončić, Peić, Lečić 7, Vulikić 4, Džekson 10, Šuvački, Šebek , Pavlović 9, Džasper 31, Tešović, Tumbas 2, Dulić.

Partizan: Bićanin 1, Milosavljević, Dopuđ 1, Marinović 24, Močević, Mrdak 25, Tadić 1, Janković 8, Đurđević, Cvetković 1, Petrović 4, Krsteski, Bjelica 9, Aleksić.

Imao je Spartak prednost od dva seta i vodio u trećem. Činilo se da će to biti ubedljiva pobeda, ali su gosti u finišu trećeg seta preokrenuli i uspeli da osvoje set.

U nastavku su Beograđani zaigrali mnogo bolje i uspeli da slave u Subotici nakon pet iscrpljujućih setova. Najefkasniji kod domaćih bili su Džasper i Džekson, dok je kod gostiju predvodnik bio Marinović uz Mrdaka.

U sledećem 3. kolu Superlige za odbojkaše Spartak će gostovati ekipi Karađorđe u Topoli.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.