blank

U Subotici mogući pljuskovi, do dvadeset šest stepeni

blank

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja najviša dnevna temperatura u Subotici iznosiće 26, a najniža 14 stepeni. Tokom dana su mogući pljuskovi. U ponedeljak će biti delimično oblačno, uz najvišu dnevnu temperaturu do 27 stepeni Celzijusovih.

Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih. Uobičajene tegobe su očekivane kod srčanih i respiratornih bolesnika. Reumatski i bolovi u mišićima su moguće meteoropatske reakcije. Pažnja se preporučuje učesnicima u saobraćaju.

U ponedeljak se nastavlјa period sa relativno nepovolјnim uticajem biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Naročit oprez se savetuje osobama sa bronhijalnom astmom i srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu glavobolјe, razdražlјivosti i poremećaja sna. Povećana pažnja u saobraćaju je preporuka svim učesnicima.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.