blank

Uz vino, kafansku pesmu i toplu septembarsku noć, Bora Platiša i Kafanski svirači (VIDEO)

YouTube video

Boro Platiša i Kafanski svirači promovisali su svoj novi CD „Hoću da lumpujem“ u izdanju Croatia records-a, na Đorđević salašu. U intimnoj atmosferi, odabrani su imali priliku da slušaju nove pesme i uživaju u toplom Borinom glasu, sa odabranim kompozicijama, ali i onim, pravim kafanskim pesmama, svima poznatim.

Po tekstovima poznatog Gabora Lenđela, kompozitora, aranžera, producenta nastao je novi muzički projekat. Lenđel je svojim bogatim iskustvom dao pečat novim pesmama koje će, sudeći po senzibilitetu i sveopštem utisku, biti evergrin. Lenđel je pričao o ideji, saradnji, ljubavi prema muzici, Subotici i Paliću.

Među odabranom publikom, prepoznali smo lice Petra Popovića Pece, jednog od naših najpoznatijih novinara, kritičara, publicista iz sveta muzike. Karijera koja traje pet decenija impozantna je u svakom smislu, a Peca znajući koliko je novinarima bitna priča, deo svog bogatog života priča i otkriva tajnu palićkih noći.

Da li znate razliku između boema i pijanice? Zna Peca Popović.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.