blank

Vasić i Mačković osvojili bronzu na Svetskom kupu u Beogradu

blank
Dvojac bez kormilara okitio se bronzanom medaljom na prvoj regati Svetskog kupa održanog u Beogradu. U veoma snažnoj konkurenciji, Martin Mačković i Miloš Vasić veslali su protiv Holandije, Španije i tri posade iz Velike Britanije.

U samom finišu trke dvojac iz Velike Britanije, Grifit i Džordž osvojio je zlato (6:19,91), srebro su osvojili Španci (6:21,17), dok su Miloš Vasić i Martin Mačković osvojili bronzu u vremenu 6:22,32.

— Bilo je dosta teško, možda i više nego što smo očekivali, ali dobro, to je i normalno jer je finale i svi žele medalju. Konkurencija je bila jaka,  Španci su prošlogodišnji finalisti Olimijskih igara. Hteli smo da pobedimo pred domaćom publikom, ali to je to u ovom trenutku — izjavio je Miloš Vasić.

— Trka kao trka, solidna, nije savršena, ali imamo još lufta da to poboljšamo. Išli smo da pobedimo, ali u ovakvoj konkurenciji zadovoljni smo i bronzom – zaključio je Mačković.

Foto: Veslački savez Srbije

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.