blank

Vode Vojvodine u četvrtak sa strankama u Subotici

blank

Kako bi bilo što dostupnije obveznicima naknade za odvodnjavanje, Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine” saopštilo je da uporedo sa dostavom rešenja organizuje i prijem stranaka u lokalnim samoupravama širom Vojvodine.

Kako su naveli iz ovog preduzeća, prvi termin za prijem obveznika naknade u Subotici jeste četvrtak 10. jun.

„Obveznici naknade, ne samo iz Subotice, već i iz okolnih mesta i opština, mogu doći u zgradu vodoprivrednog preduzeća ’Severna Bačka’, Trg cara Jovana Nenada 2/I, u periodu od 10 do 14 časova”, navedeno je u saopštenju ovog preduzeća.

Na ovaj način će svi oni koji plaćaju naknadu za odvodnjavanje, a imaju neke nedoumice, moći da dobiju pojedinačne odgovore na pitanja u vezi sa rešenjima, dugovanjima, kamatama, žalbama i reprogramima od predstavnika „Voda Vojvodine“.

„Rad sa strankama na terenu, započet pre mesec dana na području Srema, izazvao je veliko interesovanje obveznika, a termini u Subotici biće organizovani sve dok bude zainteresovanih”, naveli su iz vodoprivrednog preduzeća.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Večeras bitka za finale

Košarkaše Spartak Office Shoes-a večeras od 19 časova u Hali sportova očekuje revanš meč polufinala plej-ofa protiv ekipe MZT Skopje Aerodrom. Subotičani su slavili u

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.