blank

Za rad Dnevnog boravka za mentalno nedovoljno razvijena odrasla lica izdvojeno više od 13 miliona dinara

blank

Grad Subotice ove godine je finansirao je rekonstrukciju krova Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ sa tri miliona dinara, lane je urađena kompletnu ograda oko objekta, a 2019. godine betornirano je dvorište sa stazama, investicija za koju je iz gradskog budžeta obezbeđeno oko 500.000 dinara, saopštio je danas gradonačelnik Stevan Bakić, prilikom obilaska Dnevnog boravka za mentalno nedovoljno razvijena odrasla lica koji funkcioniše u okviru pomenute ustanove.

„Ove godine izdvojili smo ukupno 13 miliona i 205 hiljada dinara za rad dnevnog boravka u Banijskoj i tako ćemo i nastaviti u godinama koje dolaze, da pojačavamo redovno finansiranje i tražimo uvek nove projekte kroz koje možemo da unapredimo uslove za korisnike i zaposlene. Moja današnja poseta je snažna poruka da nisu sami, da je njihov grad uz njih i da će tako biti i u budućnosti“, dodao je Bakić.

Dnevni boravak u Banijskoj ulici postoji od 1968. godine i jedan je od najstarijih u zemlji. Od 2015. godine je pod upravom ‚Kolevke‘.

Subotica.rs

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Večeras bitka za finale

Košarkaše Spartak Office Shoes-a večeras od 19 časova u Hali sportova očekuje revanš meč polufinala plej-ofa protiv ekipe MZT Skopje Aerodrom. Subotičani su slavili u

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.