blank

Za strane državljane neophodan PCR test

blank

Ministarka radа, zapošljavanjа, boračkih i socijalnih pitanja, prof. dr Darija Kisić Tepavčević, kao član Kriznog štaba obratila se medijima nakon današnje sednice, izjavivši da broj novozaraženih pada, ali da su i dalje po sredi veliki brojevi zaraženih.

– Sve restriktivne mere koje su važile do sada biće na snazi do petka, 18. decembra, a nakon toga ćemo se ponovo sastati i sagledati da li ćemo uvoditi neke dodatne mere ili promeniti postojeće. Manji je broj pregleda u bolnicama i ambulantama, ali zabrinjava da veći procenat zahteva hospitalizaciju. Za sve strane državljane neophodan je PCR test, ne stariji od 48 sati, počev od 20. decembra, verovatno do 10. januara. Naši državljani koji dođu, ukoliko nemaju PCR test, moraju da provedu deset dana u kućnoj izolaciji, a prekidaju je kada ga urade – rekla je Kisić Tepavčević.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.