blank

Zajednička biciklistička vožnja povodom nedelje mobilnosti

blank

Udruženje „Ekoslavija“ i Građanska inicijativa „Priroda i društvo“ 25. septembra organizuju zajedničku biciklističku vožnju povodom nedelje mobilnosti i dana bez automobila.

“Prethodno je, tokom festivala Ekoslavija, pokrenuta inicijativa za prikupljanje potpisa za uvođene subvencionisanja kupovine bicikala koju usmeravamo prema gradu Subotica, te ćemo i prikupljanje potpisa nastaviti. Cilj nam je da grad Subotica u budžetu za narednu godinu predvidi iznose za subvenciju građanima za kupovinu dvotočkaša, kako bi na taj način podstakla povećanje upotrebe ovog održivog prevoznog sredstva u našem gradu”, navedeno je u saopštenju organizatora.

Okupljanje učesnika i prikupljanje potpisa najavljeno je za 15 časova kod jezerceta u Dudovoj šumi, nakon čega sledi vožnja do Šupljaka. Povratak u grad najavljen je za 18 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »
blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.