blank

ŽFK Spartak protiv Malmea za Ligu Šampiona

U prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Šampiona koj se igrala u Danskoj, fudbalerke Spartaka uspele su da savladaju ekipe Kups i Klaskvik i tako se kvalifikuju u drugu rundu.

blank
Foto: ŽFK Spartak

Subotičanke su dobile rivala u završnoj fazi kvalifikacija za Ligu Šampiona. Voljom žreba koji je održan u Nionu, ŽFK Spartak će svoje mesto u grupnoj fazi najelitnijeg takmičenja tražiti u dvomeču sa švedskim šampionom Malmeom.

Danas su u klupskim prostorijama fudbalerke, članovi stručnog štaba i članovi uprave kluba pratili žreb u Nionu u direktnom prenosu. Kada su na kraju u “bubnju” preostale dve poslednje kuglice, svima je bilo jasno da će srpske šampionke morati da ukrste fudbalsko znanje sa prvakinjama Švedske, ekipom Rozengarda iz Malmea.

Prvu utakmicu golubice će igrati u Bačkoj Topoli na TSC Areni 10. ili 11. oktobra, dok će se revanš igrati nedelju dana kasnije u Malmeu, 18. ili 19. oktobra. Žreb za grupnu fazu će se obaviti u Nionu 20. oktobra.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.