blank

Treći dan Međunarodnog festivala pozorišta za decu (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Bogat sadržaj obeležio je treći dan 30. Međunarodnog festivala pozorišta za decu.

U takmičarskom programu izvedene su predstave banjalučkog Dječijeg pozorišta Republike Srpske, pozorišta iz Južne Koreje i predstava Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” iz Zrenjanina. U Dečjem pozorištu otvorena je izložba lutaka, a održane su i dve radionice “Voz snova” i “Vintidž glasovi i zvukovi”.

U bioskopu Eurocinema prikazan je francuski igrani film “Nova igračka”, a na Trgu slobode počeo je program “Trgovi i ulice” u okviru koga su organizovani brojni plesni i drugi izvođački programi.

blank
Foto: Subotičke.rs

I danas Međunarodni festival nudi bogat sadržaj!

Zainteresovani će imati priliku da pogledaju predstave Lutkarskog pozorišta iz Mađarske, slovačkog pozorišta, kao i predstavu pozorišta iz Letonije.

U 16 časova u Hotelu Patria na programu će biti “Popodne sa Zoranom Đerićem”, dok je za 17 časova i 30 minuta u sali 212 Otvorenog univerziteta Subotica, zakazana je promocija knjige “Bajkologija za lutkare”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.