blank

ŽFK Spartak savladao Spartak DOO

U okviru 12. kola Super lige za fudbalerke na Gradskom stadionu sastale su se ekipe ŽFK Spartak i Spartak DOO. Slavile su fudbalerke ŽFK Spartaka rezultatom 3:0 (2:0).

blank
Foto: ŽFK Spartak

Strelci: Anđela Frajtović, Viktorjia Tihon, Anastasija Ćirić

ŽFK Spartak: Milica Kostić, Isidora Vučković, Violeta Slović, Anđela Frajtović, Kejla Hansen, Viktorjia Tihon, Tijana Filipović, Biljana Ilić, Sara Pavlović, Živana Stupar, Anastasija Ćirić. Igrale su još: Jefimija Škandro, Alina Baka, Elena Cvetković, Milica Gaković.

Spartak DOO: Dajana Mihajlović, Milana Golubović, Georgina Pataki, Milica Jovanić, Lara Backović, Jelena Šever, Marija Rajić, Monja Jošić, Dušica Lekić, Gabrijela Jović, Olivera Arsenin. Igrale su još: Nikoleta Praštalo, Anđela Radonjić, Maša Ninković, Anđelija Milosavljević, Staša Gocić.

Očekivalo se da će ŽFK Spartak lako i ubedljivo slaviti kao i pre nekoliko dana u kupu, ali nije bilo tako. Izabranice Petra Kurćubića su ovog puta odigrale mnogo bolje. Igrale su disciplinovano i krajnje požrtvovano. Na drugoj strani ekipa Borisa Arsića i pored apsolutne terenske dominacije teško je pronalazila način da ugrozi gol gostujuće ekipe. Frajtović je dovela ŽFK Spartak do vođstva lepim pogotkom glavom. Tihon je pred kraj prvog poluvremena povisila na 2:0. Pitanje pobednika rešila je Ćirić kada je iz jedne gužve poslala loptu u mrežu.

U sledećem 13. kolu obe subotičke ekipe očekuje veliko iskušenje. Igraju se dve derbi utakmice. Na vrhu tabele u borbi za prvo mesto nadmetaće se Crvena Zvezda i ŽFK Spartak, a u derbiju začelja Spartak DOO će ugostiti Zvezdu B-2018.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.