blank

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA PERIOD OD 12.10.2020. DO 18.10.2020.

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA PERIOD OD 12.10.2020. DO 18.10.2020.

blank

Nedelju započinjemo Mesecom u znaku Lava na 18-tom stepenu koji vezujemo za fiksnu zvezdu NAOS iz sazveđa Argo Navis. Mesec povezan sa konstelacijom Argo Navis usmerava na bolji život u inostranstvu jer u zemlji često može biti teško prihvaćeni, pa ove nedelje savetujem rešavanje tema i boljih uslova u svojoj domovini, ali isto tako i da razmotrite svoje opcije ukoliko vam se ukaže bolja prilika u inostranstvu. Posebno oni koji ovaj stepen imaju naglašen u svom horoskopu kao markantan pokazatelj. Mogu biti izvesni problemi sa ženama, porodični problemi uopšte. Opasnost može biti oko vode ili davljenja, a upravo plemenitost osobu izvlači iz problema, pa ove nedelje pomaganje drugima generalno donosi veliku podršku.

Ove nedelje imamo Retrogradnog MERKURA kao glavnu atrakciju, pa upravo u daljem tekstu možete pročitati šta možete očekivati za vaš znak, ali i šta je to što trebate uraditi kako bi uticaj Retro Merkura bio najpovoljniji za vas i vaše okruženje.

Ponedeljak započinjemo sa dva divna sekstila (JUPITER sekstil NEPTUN) i (MERKUR sekstil VENERA), pa je to generalno jako povoljan dan za nove reforme, znanja, školske sisteme i religiju. Sekstilni aspekt uvek donosi pozitivne prilike. Dok nam Merkur sekstil Venera donosi slatke prilike, treba voditi računa da to nije mamac, odnosno, udica za potencijalne probleme jer Merkur već u utorak menja svoj smer kretanja.

U četvrtak nas čeka kvadrat SUNCA i PLUTONA što može ukazati na ponovne pojave virusa i pada imuniteta, pa treba biti oprezan i zaštititi sebe. Mlad Mesec u znaku Vage doneće vam potrebu da započenete nove odnose ili čak da se vratimo starim ljubavima, a nedelju završavamo sa čak dva aspekta SUNCE kvadrat SATURN (što ponovo ukazuje na promenu ili rušenje sistema ili pobune) i aspektom izmedju VENERE i NEPTUNA u aspektu opozicije pa možete osetiti nepoverenje u odnosima, ljubomoru ili izdaju partnera.

Šansa ili lekcija? Pročitajte šta vas čeka…

 

blankOVAN: Ovnovi ove nedelje treba da budu oprezni zbog toga što vaš glavni vladar Mars ne pravi ni jedan od povoljnih aspekata. Savet za ovu nedelju jeste dodatno strpljenje. U ovom periodu mogu se aktivirati aspekti koje ste već neko vreme potiskivali. Ovo je dobro vreme za pročišćenje prostora oko vas, vaše kuće, ormara, kancelarije i oslobađanje svih nepotrebnih stvari iz okoline kako biste napravili mesta za novu energiju i inicijaciju u vaš život svih onih stvari koje želite da ostvarite do kraja meseca. Veću pažnju posvetite sebi 13. 15. 16 i 18. oktobra. Ova nedelja nije dobra za pozajmice i traženje usluga drugim ljudima jer možete ostati razočarani.

 

blankBIK: Bikovi ove nedelje počinju sa Merkur sekstil Venerom aspektom koji donosi lepa druženja, sitan dobitak, ali i dogovore koji mogu da se izjalove, pa zato savetujem da potpuno nove projekte ne počinjete, ali ukoliko je reč o završavanju istih imate potpunu podršku dragi Bikovi. Već duže vreme osećate potrebu za promenama i radom na sebi, a ove nedelje možete dobiti i prva priznanja od svojih autoriteta za svoj naporan rad ovih par meseci. Vama je ovaj period jako naklonjen i treba iskoristiti maksimum. Afirmacija koju treba koristiti jeste : JA SAM OTVOREN/A ZA OBILJE I PROSPERITET U SVIM OBLASTIMA SVOG ŽIVOTA. Ukoliko ste imali porodične gubitke u proteklom peridu nemojte brinuti, vreme vam ide na ruku.

 

blankBLIZANAC: Blizanci vaš vladar kreće u retrogradnom smeru i u narednih mesec dana imate priliku da otpustite višak briga i misli. Ovaj period najbolje iskoristite upravo tako što ćete dati sebi priliku da se predomislite. Večito sebe mučite potrebom da izaberete jedno dok ne shvatite da je upravo rešenje u tome da prihvatite obe opcije kao najbolje za vas. Ova nedelja je za vas veoma bitna i savetujem da kada je posao u pitanju ne kasnite, vodite računa o svojim odgovornostima. Ako je reč o temi u društvu, glavna tema biće ezoterija i kriminalistika. U ponedeljak i utorak Mesec će biti u znaku Lava u vašem drugom ili trećem polju i to je povoljan period za vas da sebi unesete nove rutine u svakodnevnicu. Posebno oslobađanje od onih koje manje volite. Dobar period za učenje novih jezika ili bilo kog novog kursa.

 

blankRAK: Rakovima ove nedelje neće biti dosadno. Ponedeljeak, utorak, sreda, ali i nedelja jesu fenomenalni dani za vas. Treba se pripremiti i iskoristiti maksimalan potencijal. Vama ni retrogradan Merkur ne može ništa! Radna atmsfera se može aktivirati od srede, pa tog dana treba započeti blog, pisanje ili jednostavno ponovni kratkoročni planovi. Kada je reč o ljubavi, Rakovi je u ovoj nedelji, ali i do kraja meseca, nalaze na poslu, a zadovoljstvo najviše u radu i domaćoj atmosferi. Hrana može specijalno da vas inspiriše, pa vam savetujem da probate nove recepte i zdraviju ishranu.

 

blankLAV: Svi vi Ascedentom (podznakom) Lava imaćete izazova po pitanju papirologije, saobraćaja, ličnih planova, kašnjenja, odlaganja, kasnih isporuka. Emotivno – bivše pozive ne savetujem da prihvatite jer se najverovatnije iza poziva krije emotivna lekcija. 13. u utorak možete osetiti pad energije, pa savetujem da zakočite i još jednom promislite da li je smer u kojem idete onaj koji vama odgovara u potpunosti, ako nije napravite bolje uslove za sebe u narednih nedelju dana i to predložite i ljudima oko sebe! Ne savetujem partnerske poslove ove nedelje, a generalno ni celog meseca. Oprez u narednom periodu sa specijalnom molbom da sebe zamarate stvarima koje vas ne raduju 100% .

 

blankDEVICA: Vi se osećate sjajno, Venera u vašem znaku već neko vreme čini da sijate i blistate. Retro Merkur će se u vašem slučaju odraziti na polje porodice, rođaka, komšiluka i njihovih izazova. Lično vi nećete imati težak period. Na poslu na kojem ste će ovo biti nedelja reformi i novih pravila ili potencijalnog potrebnog doškolavanja, a za one bez istog ovo je dobra prilika za pronalaženje posla ili apliciranje na novu poziciju. Ljubav je lepša kao tajna, pa vam savetujem da svoje želje i ideje sačuvate samo za sebe i svog partnera. Slobodne Device ljubav je na pomolu, čuvajte se bivših partnera.

 

blankVAGA: Vage će ovaj period retro Merkura osetiti intenzivnije od drugih znakova jer upravo u njihovom prvom polju se dešava transformacija. Merkur će u periodu svog retro hoda ponovo ući u znak Vage i doneti opet iz drugog puta ono što vam je oduzeto. Sve što budete radili možeti imati utisak da idete jedan korak ka tome, pa 3 unazad. Ove nedelje drage Vage trebaće vam dodatan balans u ličnom i emotivnom životu. Posebno Vage rođene u periodu od 10. Oktobra treba da povedu računa na 15. 16. i 17 kada energija može biti konfuzna i potpuni disbalans od onoga na šta ste generalno navikli. Od nedelje energija se smiruje i više radi za vas. Finansije – dobitak povezan sa inostranstvom ili kroz nekretnine.
Čeka vas Mlad Mesec u vašem znaku, pa možete osetiti svežu energiju i potrebu za početkom, ali je moj savet da konkretnu akciju ipak odložite.

 

blankŠKORPIJA: Škorpioni jos malo pa će vaš rođendan, pa je ovo i sjajna prilika da retro Merkura u vašem znaku uposlite i da u narednih nedelju dana započnete završavanje spiska stvari koje ste odlagali mesecima. Ovo je period povoljan za više brige o vašem zdravlju, vitalnosti. Ukoliko već imate srčanih tegoba ili problema sa visokim pritiskom ovo je povoljno vreme za ponovni odlazak lekaru po bolju terapiju. Inspiracija je u ovom periodu za vas planeta Neptun i on vam šalje snažnu podršku i energiju poverenja da, iako vam tako ne deluje, zapravo sve radi za vas i u prvoj polovini 2021. godine videćete i zašto. Savet jeste da prvo pobedite bitku, pa tek onda da idete u nju. Oprezno da ne napravite grešku krucijalnu za vašu budućnst.

 

blankSTRELAC: Ove nedelje Mlad mesec, u vašem 11 polju šansi, će doneti priliku sa Neba koju ne bi trebali da odbijate. Slušajte poruke svojih vodiča i okoline posebno u petak 16. oktobra. U nedelju 18. oktobra možete dobiti vesti vezano za pad neke osobe sa svog položaja ili jednostavno negativne vesti iz okruženja koje vas mogu iznervirati ili nasekirati. Kada je reč o retro Merkuru, odraziće se u vašem polju nesvesnog, skrivenog ili tajnog.  Odložite bilo kakve operacije ili neophodna putovanja za kasnije dane ovog meseca. Možete osetiti veći pritisak, glavobolje ili nemir koji ćete najlakše primiriti dobrim snom. Ne ulazite u nepotrebne rasprave i sačuvajte svoju energiju za nove poslovne prilike, proširenje porodice ili svoju reputaciju.

 

blankJARAC: Uz dobru organizaciju sve je moguće. Vi ste znak koji zna dublje značenje vremena i vi ga ne rasipate. Ove nedelje vaš skriveni zadatak biće da ostanete mirni, iako planovi ne idu u smeru kakvom ste ga vi zamislili. Upravo prihvatanje okolnosti takvim kakve jesu bez ispravki jeste vaš skiveni zadatak. Vi se dobro osećate i tenzija koja je vladala proteklim periodom je konačno na minimumu. Ovo je dobra nedelja za gradnju, prodaju starog za novo, preprodaju i restauraciju. Imate izuzetno dobar osećaj za lepo i pratite svoju intuiciju ona će doneti najbolje rezultate tokom ovog perioda retro Merkura.

 

blankVODOLIJA: Energija frekfentna, puna promena na šta vama nije teško da se prilagodite. Specijalno srećni za vas jesu 13. i 16 ti oktobar kada ćete osetiti da dišete punim plućima. Najbolje je ove nedelje da što više vremena provedete napolju i prirodi. Izazovan dan može biti 17. subota, i nedelja kada može doći do emotivnog razočarenja ili iluzija.
Savet je da ostavite pušenje ili bilo koji porok koji već duže vremena ne uspevate da transformišete u dobru zdravu naviku. U ovoj nedelji imaćete priliku da budete pitani za dobro šireg okruženja, pa budite više humani, a manje sebični.

 

blankRIBE: Vi ste u svom polju mašte oduvek. U vašem svetu sve ima svoj način funkcionisanja i savetujem da nastavite da kreirate svoju realnost jer upravo to radite najbolje. Vama se retro Merkur aktivira kroz 8-mo ili 9-to polje, pa je ovo dobar poziv za preispitivanje svojih granica sa drugima kao i dobra prilika za novi smer po pitanju školovanja ili vaše lične misije. U četvrtak i petak možete osetiti potrebu prilagođavanja na okolnosti i ljude, a od subote je sjajno vreme za maštanja i kreiranja. Kreativnost vam je jako naglašena, pa ovu nedelju, pogotovo vikend, treba iskoristiti da napravite nešto lično svoje, da li sliku/knjigu ili ručak nije bitno, ali izrazite umetnika u sebi.

 

 

Za sva dodatna pitanja i interesovanje za vaš lični natalni horoskop možete se javiti profesionalnom astrologu LEI VLK na
e-mail: [email protected]
website: https://alhenaastrologyleavlk.com

 

 

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Astrologija

UBRZAVANJE VREMENA Da li nam se čini da je svet sve više na ivici prirodnih katastrofa i da je neka daleka budućnost skroz neizvesna šta

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.