blank

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA PERIOD OD 19.10.2020 – 25.10.2020.

blankOVAN Različiti izazovi su pred vama u ovoj nedelji. Kvadrat Marsa i Jupitera dovodi do preterivanja i gubitka strpljenja ukoliko u kratkom vremenu ne vidite rezultate svog rada. To se odražava na posao, obrazovanje, kontakte sa inostranstvom. Međutim, ukoliko precizno i mudro budete postupali ove nedelje, uz dozu opreza i pridržavanje unapred određenog plana, uspećete da prevaziđete sve prepreke. Na emotivnom polju se više prilagođavate zahtevima partnera nego svojim potrebama. Imaćete osećaj kao da ste ovih dana pomalo udaljeni jedan od drugog. Mogu vas mučiti bolovi u kostima i zglobovima.

 

blankBIK Lepi aspekti Venere sa Jupiterom i Plutonom obojiće ovu nedelju svim Bikovima. Bićete kreativno orijentisani, osetićete nalet da stvarate i rukovodite. Oni koji su u preduzetničkim vodama, bave se ekonomijom ili bankarstvom, mogli bi da dožive uspeh. To je šansa za uvećanje prihoda i dobitke ukoliko poslujete sa inostranstvom. Paralelno, raste popularnost u društvu, bićete ove nedelje mnogima u fokusu – zračićete svojim prepoznatljivim optimizmom i šarmom. Na emotivnom polju vas takođe prati sreća. Organizam je ovih dana top formi.

 

blankBLIZANCI Rešavate svakodnevne obaveze i poslove. Prva polovina nedelje je kritična u pogledu komunikacije, te stoga budite oprezni u komunikaciji i donošenju odluka. Izazovan aspekt Merkura sa Uranom dovešće vas u situaciju da reagujete burno sa željom da se oslobodite tuđih pritisaka. Potreba da se oslobodite svega onoga što vas je u prethodnom periodu sputavalo, ograničavalo, biće jako izražena. Na testu će ove nedelje biti odnosi sa prijateljima, kolegama, porodicom. Strpljenje i tehnike disanja mogu vam pomoći u prevazilaženju nervoze. 

 

blankRAK Mesec je u fazi rasta što je idealno za društvenu i ekonomsku ekspanziju. Ipak, ovo nije lak period zbog drugih izazovnih aspekata koji podrazumevaju umeće balansiranja. Izuzetno ste motivisani da se dokažete, pod uslovom da ste  na novom radnom mestu ili su vam poverili zadatke sa većim stepenom odgovornosti. Druga polovina nedelje je značajna za pregovore i potpisivanje ugovora ako poslujete sa strancima. Imate utisak da ste se učaurili i da se samo bavite porodičnim stvarima. Poželećete promenu, izlaske, zabavu, nova poznanstva. Više sportskih aktivnosti.

 

blankLAV Sunce, vaš vladar, menja znak u petak. Delovaće na polje privatnosti, intime i porodice. Usmerava vas na imovinska pitanja, nekretnine, porodični biznis ili ćete više raditi kod kuće. Izazovan aspekt sa Saturnom upozorava da nije vreme za promene, iako o tome razmišljate. Nisu poželjne konfrontacije, niti bilo kakve rasprave sa autoritetima, starijima… Imaćete utisak da vas nešto sputava, ograničava, ali to je samo privremeno. Iako ćete dosta vremena provoditi sa ukućanima, biće iznenadnih izleta ili provoda sa društvom. Odmarajte se i utopljavajte što više.

 

blankDEVICA Merkur, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Uranom. Srećom aspekt je brz ali to ne znači da treba da se opustite. Podrazumeva nepredvidivost, sklonost ekstremima, suprostavljanju, što može poremetiti odnose sa prijateljima, rodbinom, bliskim saradnicima i okolinom. S druge strane, može se javiti potreba za promenom,samostalnim delovanjem, oslobađanjem od svega što vas ograničava. Iskoristite ovu nedelju za uživanje u ljubavi, uspostavljanje harmonije u emotivnom odnosu, jer ste još uvek  pod uplivom Venere. Nemir.

 

blankVAGA U petak Sunce napušta vaš znak i prelazi u polje zarada, dobitaka, materijalne sigurnosti. Ukazuje na ekonomsku ekspanziju, dobitke, nove projekte koji će se pokazati isplativim u budućnosti. Poslovi će se odvijati prilično lako i uspešno, a osetićete i porast popularnosti. U prvom planu će biti društveni angažman, zabava, susreti sa prijateljima ali i konsultacije iza zatvorenih vrata. Kako je Venera u polju tajni, skloni ste preispitivanju, vraćanju u prošlost ali i skrivenim susretima. Uživanje u ljubavi. Vitalni ste i dobro raspoloženi.

 

blankŠKORPIJA Od petka Sunce započinje tranzit vašim znakom. To podrazumeva porast energije, jačanje volje, samopouzdanja. Odličan aspekt za rukovodioce, javne ličnosti, političare, biznismene, sve koji zavise od popularnosti u društvu. Ipak, svesni ste da su pred vama brojni izazovi i da su promene neminovne. Obratite pažnju na konkurenciju, opoziciju i držite se svog kursa. To znači da ne preterujete ni u čemu, niti vršite pritisak na druge, naročito poslovne saradnike. Potrudite se da izgladite nesporazum sa dragom osobom i bolje ćete se osećati. Proverite krvni pritisak.

 

blankSTRELAC Mesec u vašem znaku početkom ove nedelje činiće vas uznemirenim i prilično senzitivnim, ranjivim. S obzirom na to da je vaš vladar Jupiter u izazovnom aspektu sa Marsom, izbegavajte rizične situacije i brzo donošenje odluka. Odložite na par dana planirane finansijske transakcije i velike investicije. Suzdržite se naglih promena i upuštanja u megalomanske projekte. Okupirani ste karijerom, što će uticati i na partnera. Bilo bi dobro da napravite kompromis u emotivnim odnosima. Zglobovi mogu biti problematični. 

 

blankJARAC U ovoj nedelji se čuvajte pesimizma. Saturn koji se nalazi u izazovnom aspektu sa Suncem jasno ukazuje na ograničenje, osećaj da ste odbačeni, potisnuti od strane drugih. Nema razloga za brigu, u pitanju je prolazni aspekt. Druga polovina nedelje vam je naklonjena za finansijske dobitke i planove po pitanju ulaganja. Porodične probleme rešavajte u hodu. Imate lepe aspekte na emotivnom polju pa biste na kraju nedelje mogli da obradujete partnera izlaskom ili putovanjem. Više se odmarajte.

 

blankVODOLIJA Stresna nedelja za većinu znakova, pa tako i za vas. Iz takta će vas izbacivati nepredviđene situacije i nesporazumi sa kolegama na radnom mestu. Međutim, vi ste od onih koji se prilično dobro nose sa izazovima i dobra je vest da ćete već od petka uspostaviti kontrolu nad situacijom. Ukoliko je moguće, ove nedelje odložite kupovinu tehnike, kompjutera, mobilnih telefona, računarske opreme. Mogući su kvarovi kućnih aparata, a proveravajte i ispravnost automobila. Svesni ste da vas poslovi udaljavaju od drage osobe i zato razmišljajte o kraćem zajedničkom putovanju. 

 

blankRIBE Dok je Venera u dobrom aspektu sa Jupiterom, vašim vladarem, možete postići sve što poželite. Sreća vas prati na finansijskom planu, u javnim poslovima a u poziciji ste da sklopite važna prijateljstva ili produbite već postojeća. Moguća su češća putovanja, interakcije sa strancima, stranim firmama i kompanijama. Veći društveni angažman donosi i popularnost u određenim krugovima i naklonost uticajnih ljudi. Raspoloženi ste za zabavu, izlaske, ćaskanje sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Lep period za ljubav ako ste mlađi. Vitalnost raste.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Astrologija

UBRZAVANJE VREMENA Da li nam se čini da je svet sve više na ivici prirodnih katastrofa i da je neka daleka budućnost skroz neizvesna šta

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.