blank

Dodela diploma studentima generacije na VTŠ u Subotici

Za svaku generaciju izbor najboljeg učenika ili studenta predstavlja veliku svečanost. Trud, ulaganje i želja za napretkom ove najbolje đake stavljaju u prvi plan, ali je poseban dan i za ustanove u kojoj se najuspešniji školuju.

blank
Foto: Subotičke.rs

U prostorijama Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici održana je mala svečanost na kojoj su dodeljene diplome studentima generacije na studijskim programima za školsku 2023/2024. godinu.

Na osnovu uspeha i ostvarenih bodova izabrani su studenti generacije na svojim odsecima. Na studijskom programu Elekrotehnike istakao se Aron Tot. Na odseku za informatiku za studenta generacije proglašena je Emili Čović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Na studijskom program Inženjerskog menadžmenta najbolja studentkinja svog odeka je Sandra Mešković, dok je student generacije na Mašinstvu Bence Gazdag. Na odseku Mehatronike najbolji je Tamaš Blaško koji je i ujedno student generacije 2023/2024.

Pored dodele diploma i čestitki profesora ove škole, rukovodstvo VTŠ-a im je uručilo diplome i poželelo uspešan nastavak akademske i poslovne karijere.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Upis brucoša na VTŠ

Nova školska godina za sve brucoše počinje u junu, kada će se na prvu akademsku godinu upisati nova generacija studenata. Visoka tehnička škola strukovnih studija

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.