blank

Subotica bila domaćin Prvenstva Srbije u Stonom tenisu

Proteklog vikenda se u Hali sportova održalo pojedinačno Prvenstvo Srbije na kojem je učestvovalo 48 takmičara od kojih 31 igrač u muškoj i 17 u ženskoj konkurenciji.

blank
Foto: STK Spartak

Takmičari STK Spartak ostvarili su odličan rezultat, Stefan Kostadinović i Bence Bognar novi su prvaci Srbije u dublu.

Rezultati u muškoj pojedinačnoj konkurenciji:

Aleksa Gacev prvo mesto član Radničkog iz Pirota. Drugo mesto osvojio je Nikola Strugarević član Crvene zvezde. Treće mesto osvojili su Nemanja Đilas iz STK Banat i Pero Tepić iz Temerin Ferocoopa.

Rezultati u ženskoj konkurenciji:

Najbolja igračica Srbije je Sabina Šurjan koja nastupa za Vojvodinu iz Bačkog Gradišta, u finalu je savladala Anetu Maksuti iz Novog Sada. Na deobi trećeg mesta našle su se Tijana Jokić i Andrea Todorović obe iz Novosadske Akademije 2018.

Rezultati dublova:

Prvaci države postali su Stefan Kostadinović i Bence Bognar koji su u finalu savladali par Aleksa Gacev/Nikola Grujić. Bronzane medalje osvojil su Nikola Strugarević/Nikola Marinković (Crvena zvezda/Požarevac) i par Dimitrije Levajac/Nemanja Đilas (Crvena zvezda/Banat).

U ženskom dublu zlatne su Sabina Šurjan/Tijana Jokić (Vojvodina BG/Novi Sad) koje su u finalu savladale par Izabela Lupulesku/Dragana Vignjević (Unirea/Panonija). Bronzane medalje pripale su parovima Aneta Maksuti/Reka Bezeg (Novi Sad) i Katarina Gvozdenović/Anđela Menger (Domboš/Rapid).

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.