blank

Atletičari Spartaka uspešni na Prvenstvu Srbije

Na prvenstvu Srbije u dvorani za seniore i seniorke koje je održano u Beogradu učestvovali su atletičari AKŽ Spartaka i zabeležili odlične rezultate. Organizator takmičenja bio je Srpski atletski savez.

blank

Maksim Puškar nastupio je u trci na 3000m i u odličnoj trci osvojio 3. mesto u vremenu 8:33,63, čime je pokazao da je period povrede iza njega i da se nalazi na pravom putu oporavka.

Darijo Bašić Palković nastupio je u dve discipline. U subotu u trci na 400m istrčao je izvanrednu trku u vremenu 49,15s, i zauzeo 5. mesto. Ovim rezultatom se našao nadomak medalje i postigao glavni cilj, a to je da stekne brzinu za svoju glavnu disciplinu, 800m, za koju se sprema ove sezone. U nedelju Darijo Bašić Palković je nastupio na 800m i u konkurenciji sa trenutno najjačim trkačem na srednje pruge, pet godina starijim Elzanom Bibićem, pružio najveći otpor i osvojio 2. mesto i srebrnu medalju sa rezultatom 1:54,31.

Sofija Dobrički je zbog povrede nakon istrčane polovine trke na 400m morala da odustane.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.